Werknemer

Het transitietraject van WerkWel is er voor iedere IT’er die intrinsiek gemotiveerd is om te werken aan zijn of haar ontwikkeling naar een volgende baan.

Als vrijwilliger ga je in een professionele, veilige en digitale werkomgeving je kennis van de nieuwste methodes en technieken in praktijk brengen. Je wordt professioneel gecoacht in je ontwikkeling en uitgedaagd om zelf verantwoordelijkheid te nemen in de zoektocht naar een baan.

Wil je aan de slag bij WerkWel, dan heb je meestal toestemming nodig van je uitkeringsinstantie of van de werkgever waar je nog in dienst bent. Zodra je toestemming hebt gekregen om aan de slag te gaan, plannen we een intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we:

  • Jouw persoonlijke leerdoelen: wat wil je halen bij WerkWel?
  • Jouw bijdrage: wat kan jij WerkWel brengen?

Na je start volgt een inwerkperiode van tenminste één maand, waarna je kan gaan bijdragen in een team die jou uitdaging biedt. Vanuit huis werk je mee aan innovatieve projecten, zoals een modern platform dat werklozen en bedrijven samenbrengt. Een ideëel concept, gebouwd voor en door werkzoekenden.

Intussen volg je jouw eigen ontwikkelpad met een coach als klankbord. Je breidt je netwerk uit en leert van unieke ervaringen van je collega’s. WerkWel is een agile organisatie met zelfsturende teams waar je de scrum-methode al doende leert. Samenwerken doe je vooral via online besprekingen.

Kortom: WerkWel biedt jou de kans je verder te ontwikkelen en je CV te optimaliseren. Geïnteresseerd in deze unieke kans? Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden voor jou bij WerkWel!