Doelgroep

WerkWel richt zich op IT-werkzoekenden waarvan de baan is of gaat vervallen. Onze focus ligt op mensen met minimaal 10 jaar werkervaring en een HBO/WO werk- en denkniveau. Onze transitie richt zich op een baan in de IT en/of online wereld. Als deelnemer dien je intrinsiek gemotiveerd te zijn om te werken aan je ontwikkeling en de terugkeer naar de arbeidsmarkt.

WerkWel biedt toegevoegde waarde voor werkgevers waar IT-professionals ‘herplaatst’ moeten worden. Door deze werknemers een transitietraject bij WerkWel aan te bieden geeft u als werkgever invulling aan ‘goed werkgeverschap’.

Voor een succesvol transitietraject is het belangrijk dat je als deelnemer zelf gemotiveerd bent om te werken aan je ontwikkeling en daadwerkelijk wilt terugkeren naar de arbeidsmarkt. Het traject is niet bedoeld om je langdurig van (vrijwilligers)werk te voorzien of je te laten werken aan je persoonlijke ontwikkeling zonder dat je dit doel voor ogen hebt. Van deelnemers verwachten wij dat ze duidelijk kunnen maken wat ze willen ontwikkelen (‘halen’) en waarom dit voor hun terugkeer naar de arbeidsmarkt van belang is.